top of page

Klaus Falsing

Jeg har fra 2009 til 2018 været turleder på mange af Dansk Vandrelaugs ture i både ind- og udland, og det er med den erfaring i rygsækken, jeg nu har kastet mig ud i at starte rejsebureauet Like2Hike, hvilket skete i 2017.

Det vigtigste for mig – og sikkert det vigtigste for de fleste i en moden alder, er vel, at vi kan holde os sunde og raske. Jeg vil have det rart, jeg vil have god tid til fordybelse, jeg vil være i naturen, fordi det er der, jeg har det bedst – og jeg vil gerne have andre med.

Jeg ønsker at inspirere dig til at komme ud at gå, og så er det lige meget, om du er vant til at gå, om du har lettere gigt eller diabetes eller hvad ved jeg. Jeg vil bare gerne have dig med ud, ud i naturen. Jeg vil vise dig, at man godt kan være med på vandreture i Spanien og Sverige, selv om kroppen knirker, knæene gør lidt ondt og man taber pusten. Nye oplevelser er ikke forbeholdt dem, der fysisk og psykisk er i topform og kan det hele. 

Det var ikke helt så let, som jeg havde troet at blive medlem af Rejsegarantifonden med de trav, der stilles, men det jeg foretager mig nu, giver mit liv mening. 

Før min tilknytning til Dansk Vandrelaug har jeg undervist på CBS og Niels Brocks Handelsskole. Jeg har arbejdet med iværksætteri samt været rådgiver og sparringspartner for iværksættere og mindre produktionsvirksomheder, gennem ansættelse på erhvervscentre, Teknologisk Institut og Arbejdernes erhvervsråd.

Du kan kontakte mig privat på:

Info@mysite.com

6144d6d0-c06f-4577-8806-81b8ed7fcea2-2.webp
bottom of page