top of page
  • klaus9336

Vandresandaler versus andet fodtøj

Vil vandresandaler være en god fod-idé at medbringe på Like2hike´s vandreture til Andalusien?

På én af vores dagture går vi op ad floden Rio Chillar. Vi går ude i vandet, som er 10-15 cm. dybt.

Bunden er ikke glat, men ujævn og stenet.
Vil du nyde denne spændende tur, er vandresandaler, der tåler vand, det helt rigtige fodtøj.

Det er en tur du helt sikkert ikke glemmer. Men hvorfor gå i netop sandaler?Måske tænker du, jeg kan sagtens klare mig med mine gode vandresko eller støvler. Du nyder selvfølgelig turen, men bagefter har du gennemblødte sko eller støvler, som først skal være tørre, inden du kan bruge dem igen, hvilket godt kan tage flere dage.


Eller måske tænker du, jeg har nogle gode badetøfler, badesandaler eller klipklappere. At vælge sådant fodtøj vil næsten med sikkerhed give dig en uforglemmelig oplevelse, men det bliver ikke en naturoplevelse, for dine fødder vil fortælle dig, at efter et lille stykke vej har de ikke lyst til at bære dig længere.Hvis du derimod har medbragt vandresandaler, der tåler vand, så du kan koncentrere dig om at nyde synet og lydene omkring dig og de mange forskellige vegetationer på flodbredderne og klippesiderne.


En del af de øvrige dagsture foregår på et stenet underlag. Her kan du med stor sandsynlighed også bruge dine vandresandaler, men støvler med ankelstøtte eller vandresko vil sandsynligvis være at foretrække, så du ikke hele tiden får sten eller andet ind under fodsålerne.

Så et godt råd med hensyn til valg af fodtøj er: Medbring både vandresandaler og sko eller støvler!


13 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page